torstai 5. heinäkuuta 2012

Hammaskuoret? Kuinka paljon hammaskuoret maksaa?

Hammaskuoret voivat olla hintavat..
Jos haaveilet hammaskuorista, niin kuinka paljon hammaskuoret maksaa eli hammaskuorien hinta on todennäköisesti päällimmäisenä mielessäsi. Hammaslaminaatit eli -kuoret eivät tosiaan ole se kaikkein edullisin keino saada kaunis valkoinen “Pepsodent-hymy”. Riippuen siitä missä hammaskirurgiaan erikoistuneella lääkärillä kuoret teetät, saatat joutua maksamaan niistä jopa yli kymmenentuhatta euroa.

Jos tämä summa tuntuu sinusta liian suurelta niin kehotan sinua ehdottomasti kokeilemaan parasta kotivalkaisumenetelmää jolla voit itse asiassa saada erittäin upean valkoisen hymyn.

Mikä hammaslaminaateissa maksaa?


Hammaslaminaattien asennus ei sinänsä ole mikään iso työ mutta sitä ennen suoritettava hampaiden hionta (jotta kuoret mahtuivat hampaiden päälle) on melko paljon aikaa (ja tuskaa) vaativa työ ja se tuo lisää hintaa toimenpiteelle. Myös hammaslaminaattien teettäminen laboratoriossa on erittäin kallista ja laboratoriot veloittavat näistä palveluista sievoiset summat.

Toinen huono puoli hammaskuorissa hinnan lisäksi on se että ne eivät ole ikuiset. Toisin sanoen laminaatteja tulee aina aika ajoin rikkoutumaan suussasi ja se luonnollisestikin tietää sinulle lisävaivaa sekä lisää rahanmenoa. Luonnollisestikin voit pidentää hammaskuorien käyttöikää hoitamalla niitä hyvin eli muista aina harjata hampaat säännöllisesti sekä käyttää hammaslankaa jotta kuoresi pysyisivät ehjinä mahdollisimman pitkään.

Muista että sinulla on myös muita vaihtoehtoja saada valkoiset hampaat nopeasti jos hammaskuoret tuntuvat liian hintavilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti