torstai 3. toukokuuta 2012

Idol White kotivalkaisu kokemuksia ja tulokset

Päätin sitten testata Idol White hampaiden kotivalkaisu systeemiä ja tässä ovat kokemukseni Idol Whitesta sekä tämän kotivalkaisun tuomat tulokset. Toivottavasti nämä kokemukseni auttavat sinua jos itse olet pohtinut että kannattaako sinun käyttää kyseistä Idol White kotivalkaisumenetelmää hampaiden valkaisemiseksi.

Lähtötilanteeni


Olen siis 33-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva nainen ja hampaani olivat päässeet todella värjääntymään vuosien varrella runsaasti. Liika kahvinjuonti sekä myös aikaisemmalla iällä pahana tapana ollut tupakointi olivat värjänneet hampaani “kauniin” kellastuneiksi/tummentuneiksi. myös se että olen kahden pienen lapsen äiti rajoitti hampaiden säännöllistä hoitoa kun ei aina vaan yksinkertaisesti jaksanut harjata hampaita iltaisin vaan mieluummin sitä vaan rojahti nopeasti sänkyyn nukkumaan kun oli koko päivän ajan lapsia hoitanut.

Idol White kotivalkaisu kokeilu


Törmäsin sitten tähän kotivalkaisumenetelmään täällä ja päätin että tälle voisi antaa mahdollisuuden. Olin aikaisemmin jotain hampaiden kotivalkaisutuotteita kokeillut mutta niistäpä ei kyllä juurikaan mitään apua minulle ikinä ollut. Koska minulla ei kuitenkaan ole varaa mitään kalliita hammaskuoria posliinista itselleni teettää niin päätinpä sitten tilata tätä. Tilasin tuotetta 6 kk:n verran ja tuotteet tuli sovitusti ja kaikki hoitui vallan helposti.

Idol White kokemukseni ja tulokset


Kokemukseni tästä kotivalkaisusta ovat tähän päivään saakka puhtaasti positiivisia, eli hampaiden väri on muuttunut huomattavasti vaaleammaksi, itse asiassa en usko että minulla on koskaan ollut näin valkoisia hampaita. En voi muuta oikein sanoa kuin että tyytyväisempi en voisi Idol Whitella saatuihin tuloksiin olla. Myös mieheni on ollut ihmeissään että miten voi saada näin hyviä tuloksia jollain netistä tilatulla hampaiden kotivalkaisupaketilla.. Päätin liittää ennen ja jälkeen kuvan tuloksistani koska sen verran ylpeä olen nykyään hammaskalustostani :)


Loppumietelmät


Tähän voin lopuksi vielä todeta että tämä oli kyllä todennäköisesti paras ostokseni mitä olen eläissäni tehnyt. Itseluottamus on aivan eri tasolla kun voi taas sosiaalisissa tilanteissakin esitellä leveää ja valkoista hymyä ylpeänä. Voin siis suositella Idol White hampaiden valkaisua ihan kenelle vaan jolla on tummentuneet tai värjäytyneet hampaat niin kuin minullakin oli. Voit siis lukea Idol White lisätietoa ja tilausohjeet täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti