tiistai 1. toukokuuta 2012

Valkaisevat hammastahnat - Totta vai suuri huijaus?

Valkaisevia hammastahnoja löytyy lähes jokaisen marketin hyllyltä ja niitä meneekin kuluttajatutkimuksen mukaan melko hyvin kaupaksi mutta onko valkaisevista hammastahnoista todellisuudessa mihinkään? Ovatko tulokset positiivisia vai onko tämä silkkaa rahan tuhlausta..

Valkaisevat hammastahnat - Totuus!


Jos haluat itsellesi valkoisemmat hampaat ja ostat kalleinta valkaisevaa hammastahnaa mitä paikallisen Prisman hyllystä löytyy, niin sinun kannattaa varautua pettymykseen. Tosiasia on että valkaisevat hammastahnat eivät pysty vaalentamaan tummuneiden hampaiden väriä käytännössä laisinkaan kuten jo mm. tästä artikkelista koskien valkaisevia hammastahnoja käy ilmi.

Mikseivät valkaisevat tahnat toimi?


Miksi kaikki ne lukuisat Citymarkettien ja muiden kauppojen hyllyillä lojuvat hammastahnat eivät sitten toimi? Fakta on että niin halvalla ei yksinkertaisesti pysty kehittämään saati sitten valmistamaan tuotetta jonka teho oikeasti pystyisi valkaisemaan käyttäjänsä hampaiden väriä. Totuus on että kaikki nämä tuotteet ovat pelkkää huijausta, eli niiden ainoana tarkoituksena on saada kuluttuja ostamaan tuotetta joka ei täytä lupauksia. Tosin “valkaisevien” hammastahnojen markkinoijathan pitävät tätä vain normaalina mainoskikkana eikä huijauksena..

Eli jos haluat valkoisemmat hampaat kannattaa sinun jättää normaalia fluorihammastahnaa euron tai pari kalliimmat valkaisevat tahnat hyllyyn koska niiden teho on siis olematon ja mitään positiivisia tuloksia et tule niiden käytöllä näkemään. Jos todella haluat muuttaa tummuneiden hampaidesi väriä valkoisempaan suuntaan niin täytyy sinun turvautua muihin konsteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti