maanantai 13. elokuuta 2012

Hampaiden laservalkaisu Helsinki - Helsingin parhaat laservalkaisut?

Hampaiden laservalkaisun lopputulos?
Oletko mahdollisesti kiinnostunut hampaiden laservalkaisusta Helsingissä? Jos olet harkinnut meneväsi johonkin Helsingin lukuisista hampaiden laservalkaisuja suorittavista hammashoitoiloista, kannattaa sinun ensiksi lukea tämä..

Hampaiden laservalkaisu Helsingissä on hyvin joutuisaa koska ajan valkaisuun saat hyvinkin nopeasti johtuen siitä että erilaisia laser- ja tehovalkaisuja suorittavia hoitoloita on todella runsaasti. Toinen syy miksi saat ajan nopeasti on se että kyseisillä hammashoitoloilla on todellinen pula asiakkaista Helsingissä. Syynä tähän on se että laservalkaisut ovat osoittautumassa erittäin tehottomaksi keinoksi valkaista värjäytyneitä hampaita ja tästä syystä ihmiset eivät enää Helsingin laservalkaisu “klinikoille” halua lähteä.

Hampaiden laservalkaisu - huijaus?


Itselläni ei ole kokemuksia Helsingin laservalkaisuista mutta kaksi ystävääni on käynyt Helsingissä laservalkaisussa ja heidän kokemuksensa olivat lievästi sanottuna SURKEAT! Kummallakaan henkilöllä lopputulos ei ollut lähelläkään sitä mitä näiden Helsinkiläisten hampaiden laservalkaisuja suorittavien hoitoloiden verkkosivuilla mainostettiin.

Kummallakaan ystävistäni hampaiden väri ei muuttunut edes sen vertaa että minä, joka olen tuntenut molemmat heidät vuosia olisin yhtään mitään huomannut. Toinen ystävistäni yritti vaatia rahojaan (yli 300 euroa) takaisin laservalkaisun suorittaneelta firmalta mutta tuloksetta. Ystäväni kävivät hampaiden valkaisussa siis eri paikoissa mutta yhtäläistä oli se että molempien osalta lopputulos oli se että yhtä hyvin olisi voinut heittää rahat kaivoon, hampaat eivät olleet tippaakaan valkoisemmat laserhoidon jälkeen.

Molemmat ystäväni onnekseen kuitenkin onnistuivat lopulta saamaan ne lopputulokset mitä olivat kaivanneetkin, mutta kotivalkaisun avulla, ei laservalkaisulla. Lue lisää tästä hampaiden kotivalkaisumenetelmästä joka siis toimi ihan oikeastikin toisin kuin laservalkaisut..

Hampaiden laservalkaisuja suorittavat hoitolat HelsingissäJos haluat välttämättä käydä itse testaamassa että kuinka paljon sinun hampaasi vaalenevat laservalkaisun avulla niin tässäpä listaa Helsingissä sijaitsevista laservalkaisuja suorittavista hammashoitoloista..

  • GLOSS hammashoitopalvelut Oy. GLOSS antaa sinun valita joko hampaiden kevytvalkaisun tai sitten tehovalkaisun laserilla ja hinnat ovat 125 euroa kevytvalkaisulle ja 295 euroa tehovalkaisulle.
  • Hymyklinikka Oy suorittaa erilaisia hampaiden laservalkaisuja. Hymyklinikka sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa ja laser-valkaisu maksaa heidän hoitolassaan 320 euroa.
  • Bocca sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla ja he tarjoavat niinikään hampaiden valkaisuja ja - puhdistuksia. Heillä hinnat valkaisuille ovat 312 ja 347 euroa.

Loppumietelmät laservalkaisusta


Kuten yllä olevasta hinnastosta huomaat, ei hampaiden laservalkaisu Helsingissä ole halpaa hupia ja tuskin se yhtään edullisempaa on esim. Turussa tai Tampereellakaan. Kun ottaa huomioon sen että laservalkaisujen tuomat tulokset ovat lähinnä surkeita niin enpä oikein voi kenellekään tätä hampaiden valkaisumenetelmää suositella.

Hauskaa kesän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti